Wie ben ik

Harriët

Jet logo

Mijn naam is Henriëtte/Harriët (ik luister naar allebei) en ben werkzaam als Reflexzone therapeut in mijn Praktijk “Voeten in Aarde”.

Ongeveer 30 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt voor dit vak door mijn eigen ervaringen met reflexzonetherapie. Enorm verrast was ik, dat je via de voeten invloed kon uitoefenen op je totale zijn, fysiek, mentaal en emotioneel.
Ik ben aan de opleiding begonnen om mijzelf te ontwikkelen op dit gebied. Maar had (nog) geen ambitie om een eigen praktijk te beginnen, maar al tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen en ben nu ruim 20 jaar werkzaam in dit vak. November 2001 ben ik beëdigd als licentie lid van de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten). Dit is een beroepsvereniging voor zelfstandig werkende reflexzonetherapeuten. Elk jaar neem ik deel aan minimaal 2 bijscholingen, en heb daarnaast veel contact met collega’s o.a. via een intervisie groep.

Relexzonetherapie is een therapie waar niet alleen je voeten blij van worden.