REFLEXZONE THERAPIE  

Vergoeding

Voor wie is deze therapie geschikt:

In principe voor iedereen, jong of oud, met of zonder klachten, die zich door deze vorm van therapie aangetrokken voelt. Kinderen en zuigelingen reageren dankbaar op een behandeling. Juist bij kinderen waarvan het weerstandsvermogen is verzwakt heeft een reflexzone behandeling een vitaliserende en opbouwende werking. Iedereen reageert in de regel verbazingwekkend positief op een behandeling van de reflexzones en het kan voor oudere mensen bijdragen aan een gezondere oude dag.
Er zijn echter enkele beperkingen, waarbij deze therapie niet of alleen in overleg met uw arts toegepast mag worden.

Reflexzone therapie is met name aan te raden bij:

Het is afhankelijk van de klacht en de reactie van het lichaam hoe vaak men een behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Vergoedingen:

Let op! Contoleer via uw polis of uw aanvullende pakket de therapie vergoed. Voor details per zorgverzekeraar zie de VNRT site !!! " Link" staat onderaan deze pagina.

Er is een aantal zorgverzekeraars dat reflexzonetherapie vergoedt, mits gegeven door een door de VNRT erkende therapeut, en geregistreerd is bij het RBNG.

N.B. Een aantal verzekeraars maakt gebruik van de zogenaamde Zorggids, waarin therapeuten individueel opgenomen dienen te zijn. Op de internetsite van de betreffende verzekeraars kunt u deze Zorggids raadplegen.

Wij adviseren u om bij uw zorgverzekeraar na te vragen of de reflexzonebehandelingen vergoed worden.

Voor details zie:VNRT - Vergoeding - Vergoedingenoverzicht

Terug