KRAAMBEDBEHANDELING 

Tijdens mijn zwangerschap neem ik regelmatig de tijd om af te spreken met Henriėtte voor een voetreflextherapie. Het helpt me ontspannen en ondertussen bespreken we van alles, waar ik mee verder kan. Ik merk ook dat mijn bekken en rug er soepeler van worden.

Op 24 september 2010 wordt mijn zoon geboren en net als toen mijn dochter geboren was komt ook nu Henriėtte op kraamvisite: een voetreflexmassage cadeau. Heerlijk even niets en wegdommelen in je eigen huis. Henriėtte komt binnen en mijn zoon zit in de maxicosi te hikken, ze zegt: “zal ik jouw oortje vastpakken?” Ik vraag me af wat er gaat gebeuren, dan herinner ik me haar tip: als je het oortje van de baby vastpakt, gaat de hik over! Ik hoor geen gehik meer… grappig.

De voetrelfelxmassage is heerlijk even tot mezelf komen, ik voel dat er wat gebeurt in mijn buik en Henriėtte vraagt net of de reflex van de baarmoeder nog gevoelig is. Rond mijn hakken voel ik ook nog wat pijn, maar al gauw wordt het zachter. Van tevoren had ik Henriėtte gezegd: “er zit nog niet precies 3 uur tussen de voedingen hoor, de ene keer gaat het iets anders dan anders”. Daar maakte ik me het meest druk om op dat moment. Uiteindelijk kon ik me heerlijk ontspannen en toen ze klaar was met masseren, hoorden we mijn zoon, alsof hij wel wist dat mama even aan het genieten was!

Henriėtte, bedankt voor de heerlijke kraambedbehandeling