Reflexzonetherapie waar niet alleen je voeten blij van worden

Reflexzonetheraie geeft het lichaam een positieve puls die het zelfgenezend vermogen van de mens ondersteunt.
Reflexzonetherapie behandelingen zijn aangenaam, waardoor lichaam en geest tot rust komen.
Reflexzonetherapie verbetert de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen.
Reflexzonethrapie bevordert afvoer van afvalstoffen en stimuleert de werking van de lymfe waardoor de weerstand tegen ziektes wordt verhoogd.
Reflexzonetherapie verbetert Hormoon- en zenuwfuncties en energie blokkades kunnen worden opgeheven.
Reflexzonetherapie is van toepassing voor alle leeftijden.
De therapie is geschikt voor alle leeftijden.
 

 

 

Welkom op de website "Voeten in Aarde". U vindt hier informatie betreffende reflexzone therapie, mijn praktijk en mogelijk voor u interessante en/of relevante aanvullende informatie.

Reflexzonetherapeut Harriėt Jansen aangesloten bij:
RBCZ
VNRT
KvK - 08199464

 
 

WAT IS REFLEXZONETHERAPIE?

Reflexologie is een wetenschap die uitgaat van het principe dat het geheel wordt weerspiegeld in de onderdelen. Zo is ontdekt dat op onder andere handen, voeten en oren reflexzones liggen, die corresponderen met bepaalde delen van het lichaam. Alle organen, klieren en andere delen van het lichaam worden in die reflexzones gereflecteerd. Reflexzone therapie is de behandelwijze die gebaseerd is op de reflexologie. Door met een bepaalde techniek de reflexzones te bewerken wordt de gehele mens beļnvloed en geprikkeld tot reageren: het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Doel is het herstel van een zo groot mogelijk natuurlijk evenwicht, van lichaam en geest. Blokkades en verstoringen in het lichaam worden opgespoord op de voet en via de reflexzones behandeld. Dit heeft een ontspannend, helend, verzachtend of stimulerend effect. Er wordt gewerkt op de voeten, maar ook op de handen en oren of op het lichaam. Daarbij wordt steeds een onderdeel van het lichaam behandeld met het doel invloed uit te oefenen op het geheel. Ook onbalans in de psyche, welke uit zich vaak in lichamelijke klachten kunnen op deze manier behandeld worden.

Voor verdere informatie zie de website van de VNRT. (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten)